#
Magyar
Deutsch

Kiváló anyagból, minőségi munkával - az elégedett vevőkért!

Jogi nyilatkozat

Az alexovics.hu webhelyen található valamennyi információ az Alexovics Kft. kizárólagos tulajdonát képezi és az 1999. évi LXXVI. törvény alapján teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A webhelyen található valamennyi információ felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos Alexovics Kft. kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti.

Az alexovics.hu webhelyen található információk szabadon megjeleníthetők, nyomtathatók és letölthetők, amennyiben azok személyes felhasználásra kerülnek. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje az alexovics Kft. hivatalos hozzájárulását.

Az Alexovics Kft. kellő gondossággal jár el annak érdekében, hogy az alexovics.hu webhely aktuális és pontos információkat tartalmazzon, de nem vállal felelősséget, nem ad biztosítékot, szavatosságot a közölt információk pontosságára, érvényességére vagy teljességére vonatkozóan.

Az Alexovics Kft. nem felel az alexovics.hu webhelyhez való hozzá-, illetve hozzá nem férésből, illetve a webhelyen található információk felhasználásából származó károkért vagy hátrányokért.

Az AlexovicsKft. fenntartja a jogot, hogy alexovics.hu webhelyet tartalmát, vagy annak egy részét bármikor, előzetes tájékoztatás nélkül módosítsa, törölje, felülírja, illetve a webhely elérhetőségét megszüntesse, továbbá nem garantálja, hogy a webhelyhez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az alexovics.hu webhelyen esetleg említésre kerülő, megjelenő védjegyek, szolgáltatások, termékek és cégek védett névvel és logóval rendelkező nevei és logói az adott cégek védjegyei és a említésük, megjelenítésük kizárólag cég termékeinek vagy szolgáltatásainak azonosítását szolgálja.

Az alexovics.hu webhely tartalmazhat más webhelyekhez kapcsolódó linkeket, vagy utalásokat, de az Alexovics Kft. ilyen más oldalak tartalmáért való felelőssége nem áll fenn és nem felelős ezen tartalomból eredő semmilyen kárért vagy hátrányért.

Elérhetőségünk

Alexovics Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát Kákostó u.14.

Postai cím: Győrújbarát, Pf.: 28.

Telefon: +36 96 417-988

Fax: +36 96 517-559

E-mail: info@alexovics.hu

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 8 - 16 óra

Szombat - Vasárnap: Zárva

Raktár:

Hétfő - Péntek: 8 - 15.30 óra

Szombat - Vasárnap: Zárva

ISO Minősítés

Minőségpolitika

Alexovics blogger

Látogassa meg blogunkat.

Tovább a blogra.