ELÉRHETŐSÉGEK

Alexovics Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó utca 14., Postai cím: 9081 Győrújbarát, Pf.: 28.
Telefon:
+36/96/417-988
Fax: +36/96/517-559
E-mail:
info@alexovics.hu
Közösségi média Nyitvatartás


Gépipari termékek

Az Alexovics Kft. a műszaki műanyag félkésztermékek megmunkálásával  a régióban működő járműipari kis, közép és nagy vállalatok igényeit elégíti ki.

A forgácsolható műszaki műanyagokból - PVC Polivinilklorid, PP Polipropilén, PA Poliamid, PE Polietilén, POM C Polioximetilén C, PC Polikarbonát - cégünk egyedi igények alapján készíti többek között ütésálló műanyag gép és sori burkolatokat, műanyag alkatrész tárolókat, plexi munkalap tartókat, műanyag szerszám tárolókat, plexi ellenőrző eszközöket .

Tapasztalatunk kiterjed olyan területekre ahol extrém igénybe vételre van szükség, például önkenő műanyag, vagy nagyon kemény műanyagok, esetleg jó csúszási tulajdonságú műanyagok használatára van igény, vagy ha éppen ütközés csillapító puha műanyagra van szükség.

Feldolgozásukhoz nem nélkülözzük a legmodernebb számítógépes tervező szoftvereket ( Solid Edge ) és CNC maró gépeket sem.

Ezenkívül rendelkezünk extrúziós műanyag hegesztővel, és forró levegős műanyag hegesztővel is.

Az Alexovics Kft. kezdetektől sokféle ragasztási technológiát honosított , mint például oldószeres ragasztás, két komponenses ragasztás és UV ragasztási technológiákat.

Az Alexovics Kft.-nél két éve folyik ipari gyanta öntés az egyedi kis szériás speciális alkatrészek legyártására.

A cég 2006 óta működteti az ISO minőség biztosítási rendszert, amely garantálja ügyfeleinknek megrendeléseinek kezelését, az ajánlat kéréstől a kiszállításig. Valamint a későbbi rendelésekhez történő dokumentálást.

Az Alexovics Kft. elkötelezett a jármű ipar és a gép ipar számára az ipari műanyagok terén történő fejlesztésre, mint a speciálisabb anyagok iránt, valamint ezek feldolgozására.


Vissza az előző oldalra!
Alexovics Kft. - MagyarAlexovics Kft. - Német