ELÉRHETŐSÉGEK

Alexovics Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó utca 14., Postai cím: 9081 Győrújbarát, Pf.: 28.
Telefon:
+36/96/417-988
Fax: +36/96/517-559
E-mail:
info@alexovics.hu
Közösségi média Nyitvatartás


Bemutatkozás

Cégünk 1982 óta plexi és egyéb műanyagok megmunkálásával, értékesítésével foglalkozik. Vállalkozásunk 2003 évtől ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik.

Megrendelőink fejlett ipari és kereskedelmi nagyvállalatok, vállalkozások, reklámcégek, de e mellett megpróbáljuk magánszemélyek igényeit is messzemenően kielégíteni.

2006 óta új 700 m2-es üzemépületben az ügyfeleket tágas fogadó várja, ahol megbeszéléseinket és megrendeléseiket kényelmes körülmények között intézhetik.

1982-ben alakult vállalkozást Alexovics László alapította. Ekkor fő tevékenysége: épület makettek és ipari minták készítése volt.

1993-ban betéti társaságként családi vállalkozássá, majd 1996-ban ALM Alexovics Kft.-vé alakult. Tevékenysége kibővült műanyaglemezek (plexi, PVC, polikarbonát, poliészter, polietilén, stb.) megmunkálására, valamint világító és egyéb hagyományos reklámtáblák készítésére. Természetesen a tevékenység is egyre bővül, mivel gépeink már alkalmasak az ipari műanyagok megmunkálására is. Megrendeléseiket korszerű, számítógéppel vezérelt gépeinkkel és egyre bővülő gépparkunkkal igyekszünk rövid határidőre és a legjobb minőségben elkészíteni.

Vállalkozásunk 2003 évtől ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerben működik. Megrendelőink fejlett ipari és kereskedelmi nagyvállalatok, vállalkozások, reklámcégek, de e mellett megpróbáljuk a magánszemélyek igényeit is messzemenően kielégíteni. Megrendelőink igényei jelölték ki számunkra a fejlődés útját. Így maradtak el korszerűtlen anyagok és bővültek mind modernebb anyagokkal, termékekkel. Fejlődésünk sikere, megrendelőink sikere is. Az új kihívásokat mindig szívesen vettük és próbáltuk mind tökéletesebben megvalósítani. Először a hely lett kicsi, ezután a géppark elavult. Majd fejlődésünk során újból helyszűke jelentette a problémát. Végre elérkezett az idő, hogy céljainknak megfelelően új üzemet építsünk. Győr város telítettsége miatt a környéken néztünk körül, így esett választásunk Győrújbarát elején alakuló iparterületre. A város közelsége, és a térség fejlődése igazolja döntésünk helyességét. 2005-ben elkezdett beruházást 2006 első félévében vettük birtokba. 700 m2-es üzemépületben az ügyfeleket tágas fogadó várja, ahol megbeszéléseinket és megrendeléseiket kényelmes körülmények között intézhetik. A megrendelt munkákat korszerű gépekkel készítjük el. Gépparkunk megújulása termelékenységet, valamint pontosságot szolgálja. Maró és vágó gépeink számítógéppel vezéreltek 2050 x 1100 mm, illetve 550 x 500 mm felület megmunkálásával. Ezek a gépek félkész és kész műanyag alkatrészeket munkálnak meg nagy pontossággal. Felhasznált anyagaink: plexi, PVC, LEXAN üregkamrás és tömör UV álló, ütésálló polikarbonát, élelmiszeripari műanyagok és az ipar számos területén alkalmazott ipari műanyagok. A felhasznált anyagokat megrendelőink kívánságára méretre vágjuk, hajlítjuk, ragasztjuk, általuk megadott rajzok alapján elkészítjük. A munkaterület kiszolgálását, az anyagok tárolását korszerű raktár biztosítja. Cégünk új helyén továbbra is várjuk régi és új ügyfeleink megrendeléseit.

2008-ban Alexovics László nyugdíjba vonulása után ifj. Alexovics László és Alexovics Ádám lettek vállalkozásunk ügyvezetői. Ehhez az évhez köthető továbbá új szerver és raktárprogram beszerzése, új CAD alkalmazás (Solid Edge ST) bevezetése, valamit egy nyertes pályázattal támogatott lapszabász gép megvásárlása.


Vissza az előző oldalra!
Alexovics Kft. - MagyarAlexovics Kft. - Német