ELÉRHETŐSÉGEK

Alexovics Kft.

Cím: 9081 Győrújbarát,
Kákostó utca 14., Postai cím: 9081 Győrújbarát, Pf.: 28.
Telefon:
+36/96/417-988
Fax: +36/96/517-559
E-mail:
info@alexovics.hu
Közösségi média Nyitvatartás


Gyártási technológiáink


Lapszabászat

Az Alexovics Kft. által forgalmazott termékeket (2100 mm-től 7000 mm-ig) pontosan méretre tudjuk szabni.bKépesek vagyunk akár miliméter széles csíkok leszabására is. Igény esetén letöréseket is ki tudunk alakítani..

 

 

Élpolírozás 

Alexovics Kft. munkája során láng és gyémánt technológiás élpolírozást használ. A láng polírozást általában íves éleknél, míg a gyémánt technológiás polírozást az egyenes éleknél alkalmazzuk Megmunkálások után az élek tükörtiszták, a korábbi vágás és marási nyomok eltűnnek. A gyémánt technológiás polírozás esetében -15°-+60°szögben akár 3 méter hosszban az élek letörése is lehetséges. Maximális vastagság 100 mm.

 

Élhajlítás 

Műanyag lemezeket 0,5 mm- től 15 mm vastagságig élben tudjuk hajlítani. Az élhajlítás maximális hossza 2 m, az anyag vastagsága adta rádiuszban.

 

CNC marás 

Kapott rajzok alapján az Alexovics Kft. Solid Edge tervező programmal elkészíti a szükséges rajzokat (munkafájlokat). Ezt követően CNC marógépeinket különböző műanyagokból kimarjuk az alkatrészeket. Lehetőség van körbe marásra, élek letörésére, kívánt rádiuszok és felületek kialakítására. Valamint furatok, süllyesztések elkészítésére nagy pontossággal. Technológiát támogatják még az üzemben található különböző gépek, mint eszterga, oszlopos maró és fúrógépek is.


Vissza az előző oldalra!
Alexovics Kft. - MagyarAlexovics Kft. - Német